Nisa Haber

İstanbul NLP Akademi Berna Türköver ile Ekibi tarafından , T.C. Vakıflar Genel Müdürlüğü Yöneticilerine NLP ve Kişisel Gelişim Seminerleri verildi

İstanbul NLP Akademi Berna Türköver ile Ekibi tarafından , T.C. Vakıflar Genel Müdürlüğü Yöneticilerine NLP ve Kişisel Gelişim Seminerleri verildi
54 Defa Okundu
07 Kasım 2022 - 14:47

İstanbul NLP Akademi Berna Türköver ile Ekibi tarafından , T.C. Vakıflar Genel Müdürlüğü Yöneticilerine NLP ve Kişisel Gelişim Seminerleri verildi.
İstanbul NLP Akademi Kurucu Yöneticisi MCC Eğitmen Berna Türköver ve Ekibi tarafından T.C. Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarına NLP İle Kişisel Gelişim, Koçluk, Stres Yönetimi, Etkili İletişim vb. konularda bir hafta boyunca kurumsal eğitim ve seminerler verildi.
Antalya’da gerçekleşen eğitimler sürecince katılımcılar; Takım ruhunu geliştirme, İş motivasyonu artışı, Ortak hedefler belirleme, Etkili iletişim kurma, Stres yönetimi gibi konularda fayda sağladıklarını, hemen hayata geçirilebilir etkili yöntemleri öğrendiklerini söylediler. Berna Türköver: Kişisel gelişim eğitimlerinin çalışanların Verimli Çalışma ve Motivasyonuna dolayısıyla Kurumun verimliliğine olan katkısının çok önemli olduğunun altını çizdi. Etkili Zaman Yönetimi ancak verimli ve kaliteli bir çalışmayla mümkün olabilir dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Nisa Haber @ 2024