Nisa Haber

Yakışıklı oyuncu Alp Navruz, gönlünü rol arkadaşı İrem Yüksel’e kaptırdı

Yakışıklı oyuncu Alp Navruz, gönlünü rol arkadaşı İrem Yüksel’e kaptırdı
104 Defa Okundu
07 Mart 2023 - 10:41

Ayça Ayşin Turan ile ilişkisini bitirdikten sonra adı İlayda Alişan ile anılan Alp Navruz’un gönlünü rol arkadaşı İrem Yüksel’e kaptırdığı ortaya çıktı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikili, sessizliklerini koruyor.

Rol aldığı projelerdeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren yakışıklı oyuncu Alp Navruz, geçtiğimiz aylarda Ada Masalı dizisindeki rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan ile evlilik yolunda giden ilişkisini noktaladı. Turan’ın ardından adı İlayda Alişan ile anılan Alp Navruz’un sevgilisi ortaya çıktı.

İLİŞKİLERİNİ GİZLİ YAŞIYORLAR
Yakışıklı oyuncunun başrol oynadığı Yürek Çıkmazı dizisindeki 28 yaşındaki rol arkadaşı İrem Yüksel ile aşk yaşadığı ileri sürüldü. İki genç oyuncunun rol aldıkları Yürek Çıkmazı dizisine gölge düşürmemek için ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya dikkat ettikleri ileri sürüldü.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Nisa Haber @ 2024