Nisa Haber

“Belediyenin imkanlarını kullanarak, oy yaratıyorlar.”

“Belediyenin imkanlarını kullanarak, oy yaratıyorlar.”
20 Defa Okundu
14 Ocak 2023 - 21:40

“Belediyenin imkanlarını kullanarak, oy yaratıyorlar.”

İYİ Parti Keban İlçe Başkanı Ramazan Aslan, Keban İlçesinde AK Partinin belediyenin imkânlarını kullanarak, parasını kullanarak, aracını kullanarak kendilerine istihdam yaratarak, oy yaratıyor. Bunların önüne geçmek lazım diye konuştu.

Nisahaber.com haber sitesine değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Aslan, daha önce hiç siyasete ilgilenmediğini İYİ parti daha istikrarlı geleceği olan tutarlı özünde sözünde bir olan bir parti olduğu için İYİ Partiyi seçtiğini İYİ partinin şuandaki pozisyonu diğer siyasi partilerin tutumlarından dolayı yükselişte olduğunu söyledi.
“Balıkçılarımız sıkıntıları ile ilgili çalışma yapılmamış”
İYİ Parti Keban İlçe Başkanı Aslan; ilçe ile ilgili bir şey yapamadıklarını ifade ederek Belediye başkanlığı yapanlar hiç sosyal yönlerde turizmle ile ilgili sıkıntılara, balıkçılarımız var onların sıkıntılarına yönelik bir çalışma hala yapılmamış. Sağı solu size gezdireyim. Her tarafımız çöp molozlarla dolu bunlar çöp atık ve geri dönüşüm yapılması gereken yerler turizm açısından güzel yerler ama maalesef ben zannediyorum ki belediyenin bütçesini aştığı için bu tip şeylere giremiyorlar. Herhangi bir çalışma yapamıyorlar. Bu tabi bütçeyle alakalı ama onun yanında hiçbir teşvik yapılmıyor. Dışarıdan gelenler yardımcı olunuyor mu olunmuyor mu bilinmiyor. Benim gördüğüm süreç içerisinde hiç kimseyi görmedim. Geleyim şuraya bir otel yapayım, bir balık restorandı yapayım, diye bir talep görmedim. Sıkıntılar işsizlik gençlerin en büyük sıkıntısı yine de sağ olsunlar burada büyük bir çalışma yapılıyor. Balık üzerine gençlerimizin çoğunluğu orada çalışıyor.” İfadelerini kullandı.
“Belediyenin imkanlarını kullanarak, oy yaratıyorlar.”
İlçe Başkanı Ramazan Aslan, İYİ partinin şuandaki durumu ile şu açıklamaları yaptı. “ Şuandaki pozisyonu diğer siyasi partilerin tutumlarından dolayı İYİ partinin yükselişi güzel. Birde şöyle bir faktör var. Bugüne kadar hiçbir sosyal çalışma yapılmamış gördüğüm kadarıyla. Zaten bunlar hep kapital ile ilgili. Şuandaki parti, yerel parti, AK Parti diyelim. Ak partinin ellinde, ekonomik şeyler elinde. İstediklerini yapıyorlar. Oy kazanmalarıyla, oy toplamayla, çok rahat oluyor. Belediyenin imkânlarını kullanarak, parasını kullanarak, aracını kullanarak kendilerine istihdam yaratarak, oy yaratıyor. Bunların önüne geçmek lazım. Şimdi bir İYİ parti olarak bunu önümüzde ki dönemde daha geliştirmek böyle daha sosyalleşmeye, kaynaştırmaya, yönelik çalışmalarımız olacak. Kadın kollarımıza ayrı, gençlik kollarımız ayrı. Bunlar gibi çalışmalar yapacağız. Benim yapacağımız kafamdaki çalışmalarım bugüne kadar görmedim. AK parti olarak ta görmedim” diye konuştu.
“Korku imparatorluğu kurulmuş bu memlekette”
İlçe Başkanı Aslan; “Biz Keban’da giriş çıkışı yapacağına inanıyorum. Kendime güveniyorum. Zaten şuanda ki, önümdeki dosyaları teslim eder etmez bazı sıkıntılarımız var. Korku imparatorluğu kurulmuş bu memlekette. Seçim akşamı çocuğu KPSS ye girmiş. Beni arıyor abi ben istifa ettim. Niye istifade ettin. Benim çocuğum KPSS den iyi puan alırsa yarın benim çocuğumda beli bir partiye üye olursa işe sokmazlar. Allah’ın izniyle biz kendimize güveniyoruz. Çalışmalarımızda iyi. Sevilen bir adam olduğuma inanıyorum. Hepsinin de gözlerindeki ışığı görüyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABER: FATİH AHMET YERSİZ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Nisa Haber @ 2024