Nisa Haber

Doğumhanede bebeğin belden aşağısına bakan doktorlar gözlerine inanamadı: Aileyi hastaneden çıkarın

Doğumhanede bebeğin belden aşağısına bakan doktorlar gözlerine inanamadı: Aileyi hastaneden çıkarın
112 Defa Okundu
30 Ağustos 2022 - 19:50

Hindistan’da dünyaya gelen bebek, doktorlarda bile büyük şaşkınlığa neden oldu. Bebeğin ayakları yerinde bir boynuz olduğunu gören doktorlar, durumu önce aileye haber vermek yerine inceleme yaptı. İlginç haber daha sonra aileye verildi.

Hindistan’da eşine az rastlanır bir doğum gerçekleşti. Shivpuri bölgesindeki Manpura Temel Sağlık Merkezi’ne yoğun ağrı ve sancıyla gelen bir kadın, hemen doğuma alındı. Doktorlar, yeni dünyaya gelen bebeğin belden aşağısına baktıklarında ise gözlerine inanamadı.AYAK YERİNE BOYNUZÇünkü bebeğin ayakları yerinde bir boynuz vardı. Doktorlar, doktorlar, durumu önce aileye haber vermek yerine inceleme yaptı. İlginç haber daha sonra aileye verildi.
YAŞAM SAVAŞI VERİYORDoktorlar tarafından özel bir odaya alınan bebeğin neden bu şekilde doğduğu araştırılırken, durumunun kritik olduğu ve yaşam savaşı verdiği öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Nisa Haber @ 2024