Nisa Haber

Ali Özcan’dan genel merkeze açık mesaj… Sandık kurulmazsa ben bağımsız aday olacağım

Ali Özcan’dan genel merkeze açık mesaj… Sandık kurulmazsa ben bağımsız aday olacağım
33 Defa Okundu
10 Aralık 2022 - 23:58

Özcan’dan genel merkeze açık mesaj…
Sandık kurulmazsa beni bağımsız aday olacağım
CHP 25 ve 26 dönem Milletvekili Ali Özcan memleketinden Genel Merkeze mesaj göndererek 2023 seçimlerinde Elazığ’da ön seçim istediğini eğer yapılmadığı takdirde bağımsız aday olacağını ilan etti.
Parti üyeleri ile yaptığı toplantı da açık ve net kararını bildiren Özcan kurulacak sandıkla birlik ve beraberliğin sağlanacağını sandıktan çıkan sonuçla herkesin o isimlere çalışacağını ifade etti.
Siyaset yapan insanın ne siyasette neden ticarette eline eteğine yapışarak ne koltuk neden para elde etmediğini, kapalı kapılar ardında ihale almaya tevessül etmediğini siyaset ve ticaret yapan insanlarında sırtında küfesi olmaması gerektiğini vurgulaması dikkat çekti.
Halka hizmet etmek için pürüzsüz lekesiz olmak zorundasınız. Altı ıslak küfesi olan insanlar siyaset yaparken cesaretle konuşamayacakları vurgusu yaptı.
2011 yılında parti ve kendisinin yarım kalmış bir hesabı nedeniyle 2018 yılında aday olmak istediğini dile getiren Özcan, o yılda alınan oy oranı ile ittifakla iki milletvekili getirebileceğini söylemesine rağmen atama yöntemi ile daha parti meclisi toplanmadan açıklama yapılması nedeniyle aday yapılmadığını belirtti.
2007 yılın seçimlerinde o dönemin Genel başkanının ikinci sıradan aday olacağını ve iki milletvekili getireceği garantisini vermesine rağmen listeye yazamadığını söyleyerek halkıma hizmet etmek istiyorum. Bu gün de birinci sırayı istediğinde mesafeli kalındığını ima ederek rest çekti. Buradan Genel Merkeze mesaj gönderiyorum. Ya sandık kurulur yada bağımsız aday olurum diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Nisa Haber @ 2024